ТАРО Прогноза за седмицата от 29 до 5 юли 2020 г. на Анжела Пърл-ОВЕН бърз старт на седмицата, РАК нови възможности

Краят на юни ще донесе много промени в зодиакалните знаци и неочаквани събития, за които си струва да се подготвим. В Таро прогнозата на Анжела Пърл всеки ще намери полезни препоръки за себе си и ще може да привлече късмет.

Овен

С картата Колесницата Овен ги чака бърз старт на седмицата, който ще бъде успешен за активните представители на този знак. Полаганите усилия ще помогнат в близко бъдеще да се получат първите положителни резултати от работата. Тези, които решат да „седнат“, Съдбата в средата на седмицата ще им хвърли нови предизвикателства.

Арканата символизира навиците и привързаностите, които пречат на Овен да постигне целите си. Да се ​​отървете от всичко, което пречи на щастието и постигането на определени резултати, ще помогне на Овен да не се спъне по пътя към целта и в същото време да тренира издръжливост, което ще бъде полезно в бъдеще.

Телец

Арканата „Слънце“ се счита за една от най-положителните карти. Съдейки по нея, Телецът може да се отпусне  и да се наслаждава на живота. Понеделник започва с добри новини или изненади, а също така може да е чудесно време да започнете грандиозен проект.

Картата призовава Телеца към съзнателност. С тази Аркана ги чакат тестове за издръжливост, което означава, че силата ще помогне на Телец да избегне неприятности и да не направи необмислени действия, които ще повлияят неблагоприятно на бъдещите успехи.

Арканата също така посочва, че трудностите са приключили и Телец очаква благоприятно време.

Близнаци

Картата „Справедливост“ показва на Близнаците, че през седмицата ще се случват събития, които са пряко свързани с действия в близкото минало. Тези, които бяха честни, ще имат късмет, а за тези, които бяха нечестни, Съдбата подготви нови тестове за сила.

Арканата говори за победа над трудностите в случай, че Близнаците могат да оцелеят докрай и да не загърбят планирания път поради временни препятствия. С тази карта устойчивостта ще ви позволи да се измъкнете от всякакво затруднение .

Рак

Картата „Луната“ предполага, че през седмицата Раците могат да се сблъскат с трудности. Интригите са възможни, което означава, че трябва да бъдете двойно предпазливи. Раците не трябва да разказват на никого за своите планове. Човек може да предпочита самотната работа пред колективната работа, за да се избегнат караници и разногласия.

Също така, Раците могат просто да се отпуснат, набирайки сили за по-нататъшна работа в бизнес и личен живот.

Арканата посочва нови възможности и перспективи, които не бива да се пропускат. 

Лъв

Картата „Отшелникът“ показва на Лъвовете нуждата от уединение. Благодарение на него той ще се окаже „зрял“ за важно решение и няма да пропусне избора. Тази Аркана посочва уникална възможност за пауза на външни притеснения и дела, за да се справиш с вътрешния си свят, да сортираш придобитите знания и да намериш отговори на важни въпроси.

В средата на седмицата Лъвовете не трябва да пренебрегват собствените си чувства, което може да предупреди за опасност или да посочи благоприятен момент, когато трябва да направите скок напред.

Дева

Картата „Справедливост“ указва на Девата, че е необходимо да се обърне внимание на такива черти на характера като благоприличие и честност, които ще помогнат да издържат на изпитанията с чест. Картата също така показва възможни трудни ситуации, в които Девата ще може да разбере поради обективност и цялостност.

Арканата говори за пробив по въпросите, но е важно Девите да започнат незабавно да работят, за да уловят навреме момента. Арканата обещава успех на активни и находчиви личности, които няма да отлагат важни въпроси в дългосрочен план.

Везни

Картата „Глупакът“ показва на Везните риск от спъване и вземане на грешно решение.С тази карта е важно те да следват предупредителни знаци, които ще ви помогнат да направите правилния избор и да не се заблудите поради небрежно отношение към случващото се в живота.

Арканата настоява Везните да се задълбочат в себе си и да разберат какво наистина е необходимо за щастие. Сложните въпроси са по-лесни за решаване, стигайки до вътрешен баланс, а картата показва на Везни тази възможност в началото на седмицата.

Скорпион

Картата „Кулата“ показва на Скорпионите, че техните житейски принципи ще бъдат под съмнение. Всичко, което се случва в началото на седмицата, ще покаже колко е важно да се премине отвъд границите на възможното и да се намери силата в себе си да продължи пътя без предишни убеждения. 

Картата обещава освобождение, дори ако събитията не се развиват по план. Всичко излишно си отива с тази Аркана, което означава, че е важно Скорпионите да се успокоят и да приемат, че е настъпил друг решаващ момент в живота, когато е време да оставим миналото след себе си и напълно да се отдадем на нови идеи.

Стрелец

Арканата „Отшелникът“ посочва на Стрелец, че в началото на седмицата те трябва да направят почивка, за да преценят ситуацията, в която са попаднали. Подобна тактика ще предпази от по-нататъшни грешки, а също така ще помогне за справяне с възникналите трудности.

Картата показва на Стрелец подходящо време, когато няма нужда да бързате . Човек трябва само да пусне събитията да вървят по своя път, тъй като се оказва, че трудностите буквално се изпаряват и там, където дори не е било възможно да „пълзиш“, вече можеш да преминеш в пълен ръст, без да се страхуваш да се спънеш.

Козирог

Арканата „Кулата“ обещава на Козирога драматични промени в живота. Най-често картата служи като предупреждение, че е време да се измъкнем от строга рамка и да потърсим нови начини за развитие, за да не пропуснем печелившите оферти и да достигнем нови висоти.

Картата показва завършването на трудностите, постигането на планираното, както и спокойствието и щастието. С тази карта лесно се постигат споразумения, настъпва потушаване на огъня и се разкриват нови приятни перспективи както в бизнеса, така и  в личния живот .

Водолей

Според картата „Умереност“, Водолеят през седмицата е най-добре да модерира запалването и да не се опитва да удари две птици с един камък. Обмислена работа ще бъде най-добрата стратегия за тези, които са насочени към успех в предприетия бизнес.

Картата обещава на Водолея повратна точка, когато в живота се случват неочаквани събития. Водолеят не трябва да се плаши, защото дори най-странните мерки, предприети в средата на седмицата, могат да доведат до бърза победа и безусловно щастие. Малките трудности не трябва да плашат, защото съдбата не изпраща на никого преодолими изпитания.

Риба

С картата „Глупак“ Риби са изправени пред трудна ситуация в началото на седмицата. Важно е Рибата да остане бдителна, така че досадните грешки да не са фатални за делата ви. Съветът на картата е да не се заблуждавате с лъжливи обещания, а също и да не изпадате в капана поради собствената си недалновидност или небрежно отношение към задълженията. Рибите трябва да се движат само в посока, която ще доведе до успех. Незначителните въпроси могат да изчакат, защото активната работа за собственото им благополучие със сигурност ще донесе положителни резултати в близко бъдеще.