Хороскоп за август 2020 г. на Анжела Пърл! ОВЕН, вашата харизма ще стане по-ярка! БЛИЗНАЦИ, поток от пари! КОЗИРОГ, големи промени!

От 22-ри юздите са в ръцете на Богородица. В същия период Меркурий ще започне своето движение чрез знака на Лъв, което ще се отрази на междуличностните отношения на хората, принуждавайки ги да търсят обща позиция с другите по-внимателно, адаптирайки се към непредвидимите обстоятелства.

Според хороскопа за август 2020 г. на Анжела Пърл огненият знак Лъв ще бъде господар на ситуацията до 22-ри.

Астрологичната прогноза за август 2020 г.

ви обещава море на вдъхновение, когато Нептун е в знака на Риби. Това е време на духовно израстване! 

Марс в Овен ще повлияе на човешкото сърце, ще го направи енергичен и непокорен.

 Овен

Това не е моментът да седите неподвижно. Хороскопът за август 2020 г. показва началото на динамичен период, за който трябва да планирате възможно най-много събития! Под влияние на Марс, вашата харизма ще стане по-ярка, забележима за другите. Това е добре както за работата, така и за сърдечните дела. В личния живот са възможни несериозни, но главозамайващи интриги, краткосрочни романи и не е изключено обновяването на старата романтична връзка.

 Телец

Хороскопът за август 2020 г. обещава много възможности. Представителите на тази зодия ще се стремят към трансформация в началото на месеца. В същото време родителите трябва да обръщат повече внимание на децата. Сега не ви струва нищо, за да укрепите връзката с детето, да се доближите максимално до него.

Не преследвайте лъжливи и променливи идеали! Опитайте да разберете какво наистина искате от живота. Полагайки усилия, вие ще контролирате ситуацията, като по този начин престанете да бъдете жертва на влиянието на външни фактори.

Близнаци

Хороскопът за август показва необходимостта да отделяме повече време и енергия за грандиозни проекти и взаимоотношения с другите. Ще трябва да изоставим старите навици, да се приспособим към новите обстоятелства и да намерим алтернативни начини на изразяване.

Потокът от пари няма да се сблъска с енергийните бариери. Това е добра новина за тези, които трябва да укрепят финансовата си база. Отделете малко време и решете да инвестирате в обещаващи проекти. Тези инвестиции ще донесат добри резултати, динамиката на развитието на бизнеса ще ви зарадва.

Рак 

За представителите на този зодиакален знак приятелите и парите ще излязат на преден план. Финансовият сектор ще ви зарадва повече от всякога, но се опитайте да намерите баланс, използвайки възможностите, които ви дава съдбата, за да подобрите социалния сектор. Мислете извън кутията, коригирайте идеята си за идеален живот, като работите върху духовната страна на вашето „Аз“.

Партньорствата ще се трансформират активно в средата и в края на месеца. Ще трябва да ги анализирате, за да осъзнаете колко сте доволни от ситуацията. 

Лъв

Представителите на този огнен знак ще кипят с мощна енергия, която е достатъчна, за да прекарате един месец активно. Състоянието на небето ще допринесе за просперитета на царската им аура.

Насочете силите си към решението на спешни спорни въпроси. Не пръскайте силите си по конфликти, недостойни за вашето внимание. В средата на месеца ще трябва да вземете решение за мащабна трансформация на живота поради отхвърлянето на това, което ви потиска и забавя. Лъвовете ще бъдат в търсене на реалистични цели, постигането на които ще ги направи истински щастливи.

Дева

Представителрите на този знак ще имат приоритет в сърдечните дела и интроспекция. Сега е моментът да си направите почивка, да спрете, за да си поемете дъх и да възстановите вътрешната сила. В течение на месеца Меркурий ще защити личния ви живот от несгоди.

Интелектуалният труд ще бъде ключът към укрепването на финансовата база. Стремите се да промените драстично живота си, но това отнема пари.

 Везни

Този месец ще се посветите на духовни открития, Ще работите върху приятелски отношения, грандиозни работни проекти. Ще бъде лесно да се установи социален живот под влиянието на Слънцето в Лъв. Тази сфера ще се превърне в неизчерпаем източник на положителни емоции. Използвайте момента, за да засилите връзката си с верни другари, съмишленици.

Взаимоотношенията с бизнес партньорите също ще се развият добре. В края на месеца малко разтърсване очаква семейството – Везни, приемете този тест философски. Ще ви принуди да преразгледате отношението си към парите, към живота и смъртта.

Скорпион

Хороскопът за август 2020 г. посочва, че представителите на този зодиакален знак ще се съсредоточат върху социалната и професионалната сфера, в рамките на която те планират изпълнението на редица големи проекти. Като минимум ще трябва да анализирате кариерния си път и поставените цели. Няма причина да се притеснявате, като да бързате, да се опитвате да скочите над главата си. Не надценявайте силата си, действайте последователно, за да предотвратите глупавите, но груби грешки.

Стрелец 

Целият материален свят за вас ще избледнее на заден план. Приоритет е семейството, духовността. Ще положите много усилия за укрепване на семейните връзки. Ще направите повече от това, което сте мислили, че можете да направите преди. Партньорът и близките ви ще го оценят. Периодите на абсолютна хармония ще бъдат заменени от периоди на напрежение на емоционално ниво. Облекчението ще дойде при Стрелец едва в средата на месеца.

По време на работа се препоръчва да не се злоупотребява с власт и влияние, да не се изразходва безмислено енергиен потенциал, пренебрегвайки доброто здраве.

Козирог

Този месец ще донесе големи промени. Те ще повлияят на отношението към другите, социалния статус, вашите характеристики като личност. Под влияние на мощната космическа енергия ще бъдат финанси, инвестиционни въпроси. До края на месеца ще се почувствате готови да действате активно и смело.

 Прегледайте ежедневието си, положете всички усилия, за да подобрите здравето си. 

Водолей

Психоемоционалното състояние ще бъде стабилно! Това ще има положителен ефект върху романтичните и интимните отношения. Ще обърнете повече внимание на тези жизненоважни области, като същевременно не забравяте да подобрите позицията си в професионалната област и да укрепите здравето си.

За да оставите всички трудности, обиди и взаимни упреци в миналото, отидете с партньор на съвместно пътуване, ваканция. Това се препоръчва да се прави в началото на месеца, когато отрицателните космически ефекти започват да гъделичкат нервите ви. 

Риби

Космическата енергия ще засегне сферата на междуличностните отношения. Макар че ще дадете всичките си сили на ежедневието, постепенно, но със сигурност личният ви живот ще се подобри. Според хороскопа до края на месеца ще постигнете пълна брачна хармония. Вие и вашият партньор ще намерите общ език дори по онези въпроси, на фона на които преди сте имали конфликти.