Знаците на Зодиака, който ги чака МОЩЕН късмет от 24 юли – промени от Съдбата и решителен паричен поток

Опозицията на Сатурн и Слънцето е важно събитие в астрологичния свят, което ни помага да се развием и да станем най-добрата версия на себе си. Астролозите разказват на кой от зодиака ще се усмихне късметът и как да се използва силата на аспекта.

Сатурн познава реда и хаоса в нашия живот . Тази планета има мощна сила, особено във моменти като конфронтация със Слънцето. За някои представители на зодиакалната галактика това събитие ще донесе щастливи промени.

Опозицията на Слънцето и Сатурн през юли

Сатурн в астрологията е „зла“ планета, заедно с Марс, Уран и Нептун. Вярно е, че останалите планети се считат за пратеници на дребни проблеми, докато Сатурн носи сериозни неприятности. Опозицията вече е отрицателен аспект и с участието на Сатурн и Слънцето в него фаталността на събитията много се изостря.

Противопоставянето на Слънцето и Сатурн е напрегнат аспект, който носи много неприятности и неуспехи в живота. Сблъсъци с властите, кавги и раздори, повишена отговорност, неочаквани неприятности – това е малък списък на това, което Сатурн може да донесе от 20 юли. Дори постигането на малък положителен резултат ще отнеме много усилия. Човек може и трябва да очаква известна инерция от такива сериозни астрологични събития. Следователно, въпреки че самата опозиция няма да продължи дълго, нейната енергия ще присъства в света за известно време. Най-малко седмица ще трябва да внимавате и да не поемате рискове.

Вярно е, че за някои представители на зодиакалния кръг всички отрицателни фактори стават положителни. Нещо повече, Сатурн ще ги възнагради с много силни черти на характера, които ще играят значителна роля при формирането на бъдещето.

Знаците на Зодиака, който ги чака мощен късмет от 24 юли

Везни. Представителите на тази зодия ще имат голям късмет, защото ще успеят да се справят с проблем, който ги мъчи отдавна. Благодарение на включването на Сатурн и Слънцето, Везните ще станат още по-уверени и настойчиви, ще имат повече сили за осъществяването на предвиденото и на желаното. Най-важното е да поставите приоритетите правилно .

Козирог. Сатурн е покровител на Козирозите, затова енергията на планетата подхранва тяхната жизненост. С други думи, силата, която носи унищожение и неблагополучие на другите, за Козирога, е почва, която подхранва успеха. Експертите съветват внимателно да обмислят входящата информация: ще има много финансови съвети, които ще гарантират благосъстоянието.

Водолей. Водолеите се чувстват комфортно през разцвета на Сатурн: неговата енергия им позволява да изчистят разхвърляния поток от информация и да го превърнат в идеи. Реализирането им веднага на 20 юли, няма да работи: постигането на поставените цели ще отнеме време и усилия. Но първите успехи ще бъдат сигурни. И също така ще бъде възможно да се отървете от всичко остаряло, намесващо се и ненужно в живота.

Телец. Идва време, когато „е сложно“: енергията на Сатурн може да донесе унищожение и промяна, което Телец умишлено избягва. От друга страна, това може да се разглежда като подкрепа – аспектът ще ускори развитието на събитията, като по този начин ще предизвика решителни действия и промени в съдбата. Най-важното е да се придържате към избраната бразда и да не се отказвате от започнатото.

Близнаци. Конфронтацията на Близнаци между Слънцето и Сатурн ще донесе много изненади. Небрежните срещи могат да се превърнат в доходоносни проекти, а мимолетните познати могат да се превърнат в страстен романс. Успехът ще ви съпътства във всичко, просто трябва да действате решително и без да поглеждате назад към миналото.

Сатурн ще разбие всичко и ще го възстанови. Астролозите предлагат да разгледат противопоставянето му на Слънцето като стремеж или тест за сила. На 20 юли ще започне война за осъзнаване и ако можем да разберем, че има нещо повече от меркантилни интереси, че Вселената живее по различни закони, тогава всеки ще има шанс да промени живота си към по-добро.