Росица Кирилова най-сетне призна истинската причина да няма деца (Снимки):

Неостаряващата Роси Кирилова вълнува сърцата на меломаните вече няколко десетилетия. Изглежда невероятно, но звездата с меден глас навърши 57 години и изглежда перфектно, при това без нито една козметична операция! Рождения си ден певицата изкара в компанията на любимия мъж Георги в къщата си край София.

„Не съм особено суетна, но и никак не съм лесен характер.

Жоро обаче знае как да извади душата ми с памук. За него всеки ден благодаря на Бог, че го имам“, споделя певицата.

Роси Кирилова

През годините много се е говорило за това, че семейството нямат наследници . Спрягани са какви ли не теории – от това, че певицата не може да има деца, до това, че не иска да има такива. Кирилова обаче се научила да приема нещата от живота философски и това я прави щастлива.

В крайна сметка истината е, че Роси Кирилова и текстописецът винаги са искали да станат родители. Това потвърди самата изпълнителка.

„Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка, а той баща. Кой нормален човек с партньор до себе си не иска деца? Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни дари с такива и аз съм убедена, че е имало защо да бъде така. Научаваш се да живееш с това и продължаваш напред, защото само така ще бъдеш щастлив и ще направиш щастлив и човека, когото обичаш“, убедена е Роси. Тя споделя, че през годините Георги Начев нито веднъж не й е изневерил, а на брака им могат да завидят всички.