Седмичен хороскоп на Алена-Лъв Прилив на енергия, Везни-Щастлива и успешна седмица

Предстои седмица с изненадващи обрати и нови възможности за няколко зодии, които ще се носят на гребена на вълната, но това няма да мине без подкрепата на семейството и верни приятели, които през цялото време ще са зад гърба на успешните и можещи зодии. Динамична и изпълнена с емоции ще бъде седмицата, така че бъдете готови да посрещнете новите предизвикателства, които ви очакват.

Ето какво предвещват звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в.

„Марица“

Овен
Събитията ще насочат вниманието ви към това какви цели да преследвате с ентусиазъм и по какъв начин да налагате волята си. Тъй като желанията ви ще бъдат силни и ще ръководят действията ви, има вероятност да решите, че целта напълно оправдава средствата и че хората около вас са длъжни да играят по вашите правила. Случи ли се така, не се учудвайте, че срещате съпротива от страна на околните.

Телец
Първата половина на периода ще е много успешна за вас, особено що се отнася до работата и парите. Ще сте много трудолюбиви и ще довеждате започнатото докрай. Дори да срещнете някакви спънки, лесно ще ги преодолявате с малко по-голямо търпение и с постоянство. Може да получите възможност за материално облагодетелстване.

Близнаци
Идните дни ще бъдат особено динамични за вас. Най-добрият начин да се възползвате от благоприятните влияния през периода е да насочите енергията си в нещо, което ви вдъхновява и ентусиазира. Ако това е съвсем ново начинание, свързано с пристъпване в неизвестното, още по-добре – следвайте вътрешните си усещания и действайте смело!

Рак
Потребно е да бъдете по-внимателни, когато изразявате емоциите си особено ако някой около вас ви напряга или ядосва, а досега сте се сдържали и не сте казвали нищо. Търпението определено няма да бъде силната ви страна, така че има голяма вероятност скритото и спотаено във вас да излезе наяве. Имайте предвид, че всяка ваша дума може да накара някой да избухне…

Лъв
Ще усетите прилив на енергия, която ще използвате за постигането на лична или професионална цел. Хубавото е, че за разлика от други периоди, когато сте се разпилявали в различни посоки, сега ще бъдете по-съсредоточени и може да постигнете добри резултати в това, върху което сте се концентрирали. У много от вас ще пламне искрата на съревнованието и ще искате да докажете, че сте най-добри в своята област.

Дева
На работното ви място ще се установи доста крехка хармония. Вероятно ще бъдат изразявани различни мнения, ще има повече напрежение, дори и размяна на реплики. И все пак, ако в тези ситуации успеете да запазите самообладание и да изясните спорните въпроси, може да спечелите повече, отколкото ако на всяка цена се опитвате да доказвате, че сте прави.

Везни
Най-големи успехи ще постигнат тези от вас, които са се посветили на някаква своя страст и работят усилено за конкретни резултати. Тази страст ще бъде различна при всеки – може да е бизнес, творчески проект, хоби или преследването на някакво съкровено желание. Няма значение какво точно е, важно е да го искате силно.

Скорпион
Вниманието ви ще бъде насочено към личните и семейните взаимоотношения. Първите 2-3 дни на периода ще бъдат хармонични, макар че не е изключено да приемате по-навътре думите на околните и да се засягате лесно. И все пак, ако сте по-спокойни и не задълбавате излишно, преживяванията ви ще бъдат приятни – най-вече в сферата на любовта и връзките.

Стрелец
Ще ви привличат като магнит новото и неизвестното. Каквото и да сте правили през изминалите седмици, сега ще искате да го подобрите, да го разширите или развиете, а ако става въпрос за неблагоприятна ситуация, например лоши взаимоотношения, ще се мъчите да намерите изход. Ако сте решили да учите нещо ново или да пътувате в чужбина, може спокойно да действате – ще имате попътен вятър.

Козирог
Периодът ще е интересен за вас, а събитията ще са доста шарени. От една страна, напрегнати ситуации ще има и вероятността да се конфронтирате с някого е голяма. Възможно е да се изнервите до крайност. От друга страна обаче, пред вас ще се разкрият нови възможности за развитие, за професионална реализация или за постигане на подобрение в някаква област от живота.

Водолей
Да сте ентусиазирани и приключенски настроени, е типично за вас, но сега тези ваши склонности ще се проявяват особено силно. Наумите ли си нещо, ще сте като стихия. Може да използвате това влияние, за да постигнете напредък по някакъв проект, да учите, да придобиете нещо или да се впуснете в ново начинание.

Риби
Темите за работата и здравето ще са особено актуални за вас. Събитията ще зависят от усилията, които ще положите, така че не мързелувайте и поработете над това, към което се стремите. Планетите ви дават шанс да се проявите като по-решителни от обикновено и да плувате в непознати води, така че може би е добре да послушате интуицията си и да се впуснете напред.