Ленените семена с кисело мляко ще помогнат за премахването на токсините, да се отървете от паразитите и да нормализирате теглото

Замърсените черва са причина за много заболявания и обща слабост на организма  : токсините и токсините отравят кръвта и нарушават метаболизма, влошават състоянието на кожата. Наднорменото или поднорменото тегло е тревожен знак за проблеми с червата.

Почиствайте червата  обикновено с клизми, но малко хора смятат, че по време на такава неприятна процедура унищожава полезната микрофлора. За щастие има ефективна алтернатива на този метод на почистване –  за премахване на токсините и токсините ще помогнат ленените семена.

Максималният ефект ще донесе  брашно от семената , което можете да си купите или направите сами, като смилате семената в кафемелачка. Това облекчава възпаление на  лигавицата на стомашно-чревния тракт, подобрява липидния метаболизъм, и се освобождава от хелминти.

Как да приемаме ленено брашно

Трябва да ядете  смес от ленено брашно и кефир на  празен стомах, вместо закуска по следната схема:

Първата седмица: 1 десертна лъжица ленено брашно се добавя към 100 мл кисело мляко.
Втора седмица: 2 десертни лъжици брашно плюс 100 мл кисело мляко.
Трета седмица: 3 десертни лъжици брашно и 150 мл кисело мляко.

За превантивни цели   добавете смлени ленени семена към редовно хранене. Дневната норма е 2-3 супени лъжици.

Триседмичната схема на прием на ленен скраб за черва  ще позволи да се изчисти напълно от шлаки и да се изведат паразити, а също и да се нормализира теглото. Страхотно общо почистване на тялото!