Пълно шоу: Дъщерята на Ваня Щерева бременна от Цитиридис! (Снимки):

Не, това не е най-прясната интернет-клюка, а сюжет от най-новия музикален проект , чиито създатели са ексцентричната дъщеря на не по-малко ексцентричната Ваня Щерева и водещия на късното шоу по бТВ Николаос Цитиридис .

Мила Роберт

Млада певица Мила Роберт се е заела да направи певец от шоумена, при това не на шега! Чаровницата вече е записала дует с водещия на вечерното шоу, за когото е известно, че дълго преди да стане тв звезда, се е изявявал и като музикант. Той е бил барабанист в училищна банда.

Сега вече има възможност и да пее „доколкото му е възможно“, пише столичен седмичник.

Цитиридис микрофон

Николаос Цитиридис е не само певец, а и съавтор на парчето – той сам е написал текста, който изпълнява. Съответно Мила Роберт е написала своята част. Песента им се казва „Смешно е“. Двамата изпълнители се уговорили да я направят преди няколко месеца, когато Мила била гост в предаването на шоумена заедно със своя колега Тино.

Мила Роберт и Тино

Клипът към парчето е сниман преди няколко дни, но официалната му премиера ще е в началото на август. В парчето Мила играе ролята на бременна половинка на Николаос Цитиридис. Това не е първата музикална изява на гърка, откакто е водещ в Би Ти Ви.

Наскоро той направи римейк на парчето „От икебана дървесата ги боли“ заедно с Деян Неделчев-Икебаната.