Седмичният хороскоп на астроложката Анжела Пърл: ТЕЛЕЦ развитие на парични дела. РАК успешни събития. СТРЕЛЕЦ изненади от Съдбата

Седмичен хороскоп 27 юли до 2 август 2020 г.

Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, ще срещнете нови и стари приятели или познати. Не бива да имаш конкретна причина за това. Тези събития могат да се случат естествено. Тази седмица можете да завършите интересни планове с приятели за съвместни дейности. Възможно е участие в няколко нови проекта, свързани с хора от вашия кръг от приятели.

Финансовите ви дела ще изискват повече внимание, тъй като съществува риск да направите грешки, да станете обект на измама, да загубите нещо поради пропуски и много повече. По принцип бъдете максимално съсредоточени върху всичките си дейности, свързани с пари. 

Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, ви предстои седмица, в която ще срещнете важно или интересно (по много причини) събитие, свързано с близък роднина. Тази седмица ще имате надежда за развитието на вашите парични дела. По принцип всичко, свързано с финансовите документи, ще бъде успешно изпълнено за вас. Тази седмица ще се възползвате от действията на някой, с когото работите. Можете да получите съвет, защита, предложения и т.н.

Въпреки че ще бъдете много уверени в успеха на своя план или начинание, тази седмица ще ви донесе моменти на песимизъм. Може изведнъж и емоционално да решите да се откажете от нещо, за да инвестирате енергия и ресурси в нещо, което смятате за по-обещаващо. 

 Близнаци 

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще изпитате специални емоции. Причината за това може да е рожден ден, имен ден или други важни моменти в живота им. Тази седмица ще трябва да помислите по-сериозно за различни варианти за справяне с проблеми, които създават напрежение у дома и в семейните ви отношения. През седмицата може да бъдете поразени от новини или събития, свързани със старата ви или настояща любов.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, ви предстои седмица, в която вашето внимание ще бъде обърнато на събитие, свързано с жена от вашия кръг от роднини или приятели. През тази седмица мнозина ще имат очаквания, свързани с парите или уреждането (получаването) на важни документи. Събитията ще бъдат успешни за вас, но е възможно те да продължат да се развиват и през следващата седмица. Ще получите известна полза от човека, с когото работите или сте съмишленици. Това вероятно ще е някой, когото познавате и на когото можете да разчитате на коректност или професионализъм.

Ще имате благоприятна седмица, за да започнете ново познанство, свързано с общи интереси и дейности. 

Лъв 

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще бъде запомнена с непредвидими събития. Всеки от тях ще има специално развитие, което ще определи бъдещето ви за няколко години напред. Може би ще останете доволни от неочаквани пари или финансов документ, заем. През седмицата ще имате среща или разговор, които са важни за вас, преди да вземете решение. Няколко събития ще бъдат свързани с вашите роднини. През тези седем дни ще бъде важно да поддържате хармония и разбиране в семейните си отношения, а не да създавате излишни негативни емоции около себе си.

По принцип това трябва да е седмица, когато преживеете края или началото на нещо, което ще бъде основата на бъдещото ви развитие. Това е седмица на промени, нови неща в живота ви. 

Дева 

Ако сте родени под знака на Девата, може да срещнете неочаквани събития на работното място или във вашия бизнес. През тези седем дни може да има възможност за нови дейности. Тази седмица ще бъде важна за вас по много начини. Предстои да вземете сериозни и отговорни решения, свързани с пари или финансов договор (документ). През седмицата ще имате срещи и разговори, свързани с бъдещите ви действия с роднини, приятели или партньори. Използвайте тази седмица за решаване на финансови проблеми, които са от значение за вас. В тези дни ще можете да изпълнявате важни плащания или задължения.

Тази седмица ще преживеете емоционално събитие с участието на член на семейството. За много от вас ще има основателна причина да пътувате за седмица или за уикенд. 

Везни 

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ще трябва да намерите решение на спорове или конфликти, които може да са свързани с предстоящото пътуване или с хора, живеещи на друго място. Ще трябва да разгледате своите минали планове, идеи или взаимоотношения, които вече могат да се развият. Ще видите много по-ясна възможност за тях да ви донесат някаква полза или приятно изживяване.

Проектите, с които сте участвали преди време, но които не са успели или са били загубени, сега ще имат подходящо време за развитие, напредък и успех. Ако сте били търпеливи и сте поддържали постигнатото, сега ще имате възможност да продължите с тези свои планове. Седмицата като цяло ще бъде благоприятна за решаване на проблеми или отношения, които ви причиняват безпокойство и тревожност. Може да откриете, че сте преувеличили ситуацията (каквато и да е тя), която всъщност не е толкова драматична.

Скорпион 

Ако сте родени под знака на Скорпион, ще бъде полезно тази седмица да се съсредоточите върху положителното развитие на семейните ви планове и дела. През тези седем дни ще бъде добре да планирате и изпълнявате конкретни задачи, свързани с близки. 

Мнозина ще бъдат недоволни от едно пътуване или развитието на отношенията си с хора от друго населено място.

Съществува вероятност да възникне конфликт с човек от дома ви, който ще има неприятно развитие, тъй като ще извади спомени за вашите минали грешки или нарушения. 

Избягвайте физически или психически стрес през тази седмица. Жените ще имат сериозни срещи или разговори с жена, която може да е по-стара или с по-висок социален статус. Мъжете ще вземат решения относно доходите или спестяванията си.

 Стрелец 

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица вашият приоритет ще бъде решаването на проблеми или трудни взаимоотношения с хора от вашия кръг от приятели, колеги или познати. Като цяло през тези седем дни основните събития ще се проведат в семейството и в дома ви. 

Тази седмица някои от изненадите, които ви носи съдбата, ще бъдат свързани с личния ви живот. Можете да получите важен жест на внимание, но можете да провокирате конфликт, който ще обърне вас и партньора ви един срещу друг. Избягвайте да се намесвате в конфликтни работни ситуации. Ситуацията ще се развие неблагоприятно и няма да се чувствате добре.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица може да възникнат интересни преживявания в професионалния ви живот. През седмицата ще изживеете щастливи моменти, свързани с покупка, придобиване на недвижими имоти, получаване на пари и много други. Тази седмица вероятно ще получите подарък или жест на внимание от някой, който ви обича или съчувства. Може да имате интересно развитие или по-силни емоции, свързани с нова романтична връзка или среща.

Водолей 

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще ви донесе интересно изживяване, което може да бележи (макар и не толкова изрично) бъдещи промени във вашия дом. Събитията през тази седмица могат да предизвикат бъдещо преместване или пътуване по различни причини. Седмицата предвещава различни приятни събития или срещи с хора, които ще имат семеен празник или годишнина. Тази седмица младите представители на знака ще получат най-добрите възможности за развитие и самоизразяване.

Като цяло седмицата ще ви изненада с нови шансове, възможности, иновации (в ваша полза) и други, които ще ви държат в позитивно и оптимистично настроение. 

Риби 

Ако сте родени под знака на Риби, ви предстои седмица, в която ще трябва да действате практически по въпроси, свързани със семейните въпроси и задачи. Всичко, което правите за семейството си, трябва да бъде добре обмислено. Трябва да действате разумно, за да съответствате на реалностите, които ви заобикалят. 

 Това ще е подходящ момент да пътувате за туризъм или да срещнете добри хора. Някои от вас ще се радват да получат пари от друг град или държава.