Рецептата на Димков, която топи гъбички по ноктите

Избавете се от досадните гъбички за кратко време с рецепта на Петър Димков.

Наближаващият зимен сезон е сред най-удобните сезони за разпространение на неприятнитегъбички по ноктите, но има решение на проблема с рецептата на Петър Димков .

През зимата краката ни дълго време са в ботуши или топли обувки. Когато влезем в офиса, температурата е по-висока и краката ни започват да се изпотяват, а това е най-благоприятната среда за разпространението на досадните гъбички.
Ако миете често краката си със сапун не можете да решите проблема с гъбичките.

Дори напротив, по този начин ще подпомогнете развитието им.

Предлагаме ви да опитате да се преборите с гъбичките с рецептата на признатия народен лечител Петър Димков .
С тази рецепта ще облекчите за кратко време паренето идискомфорта, който ви създават неприятните „наематели”, които сте си завъдили.

Необходима ви е само една скилидка чесън, която трябва да счукате на кашица и с нея да натриете засегнатите места. Най-добре би било да прилагате тази процедура вечер. Ако всяка вечер правите тази процедура, след една седмица няма да имате и следа от досадните гъбички.
След като намажете засегнатите места с чесновата кашица, трябва да обуете памучни чорапи.

Можете да се избавите от гъбичките и като смесите равни количества кислородна вода (3%), натурален ябълков оцет и етилов спирт (90%). Нанасяйте от разтвора с тампон върху засегнатите места и след 10 минути отмийте с топла вода и подсушете. Повтаряйте процедурата два пъти дневно до постигане на желания ефект